Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Asbest dak vervangen

Wanneer een dak niet meer in orde is moet daar iets aan gebeuren. Wanneer u een dak gaat vervangen moet u over een hoop zaken nadenken. Hoe lang ligt het dak open? Wat zijn de kosten? Als eigenaar van een pand is het bovendien belangrijk dat u zich aan de regels houdt. Een asbest dak vervangen moet namelijk gecertificeerd gebeuren. Elegast kan al deze zaken voor u uit handen nemen. Wij maken voor u een offerte op maat zodat u alleen nog maar 'ja' hoeft te zeggen. Voor een vrijblijvende offerte of in geval van andere vragen neemt u contact met ons op.

Asbest dak laten vervangen door Elegast

Heeft u nog een asbest dak? Deze kunt u het beste zo spoedig mogelijk laten vervangen. Zoals u weet zijn asbest daken niet goed voor uw gezondheid en bovendien zijn ze ook nog slecht geïsoleerd. Als er stukjes van het dak afbreken kunnen er kankerverwekkende deeltjes vrijkomen. Bovendien is het bij wet bepaald dat in 2024 alle asbestdaken verwijderd moeten zijn. Heeft uw stal, loods, schuur of bedrijfshal een asbest dak dat tekenen van verscheuring vertoont? Neem dan snel contact op met Elegast Dak en Gevel om dak te vervangen!

Dak schuur vervangen

Een oude schuur of loods heeft vaak nog een asbest dak. Doordat er veel warmte verloren gaat, stookt u onnodig veel om de schuur of bedrijfshal warm te houden. Door de panelen die wij plaatsen verliest u minder warmte waardoor u bespaart op de energierekening. De kosten van het asbest dak verwijderen heeft u hierdoor binnen een mum van tijd terug verdiend. Wacht dus niet tot het te laat is, maar laat het dak van uw schuur vervangen.

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: