Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Bedrijfshalrenovatie

Marktleider in bedrijfshalrenovaties

Voor bedrijfshalrenovatie moet u bij Elegast zijn. Elegast Dak en Gevel is specialist in dakrenovatie en gevelrenovatie van bedrijfshallen, loodsen, schuren, etc. Een renovatie aan uw bedrijfspand kan in veel gevallen zorgen voor een behoorlijke waardestijging van uw pand of onroerend goed. Behalve dat u er zelf profijt van heeft levert het dus ook ná de verkoop nog wat op!

Werkwijze bedrijfshal dakrenovatie

Een dakrenovatie of gevelrenovatie voor uw bedrijfshal kan op verschillende manieren bewerkstelligd worden. Voor een van onze klanten hebben wij wij bijvoorbeeld de asbesthoudende golfplaten gesaneerd en werkzaamheden aan gordingen verricht. Vervolgens heeft Elegast nieuwe gefabriceerde goten, nieuwe geïsoleerde metalen sandwich dakelementen en een nieuwe, frisse metalen gevelbekleding geleverd en gemonteerd. Dit is slechts een voorbeeld. Voor meer voorbeelden van dakrenovatie of gevelrenovatie bekijkt u onze referenties.

Bedrijfshalrenovatie door Elegast

Wanneer uw huidige dak aan vernieuwing toe is, is het tijd voor een renovatie van uw bedrijfspand. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van ouderdom, energieverlies, een lekkage of asbest. Ook kan Elegast zorgen voor een opfrisbeurt. Wij nemen ook totaalprojecten aan waarbij wij alle beveiligingsvoorzieningen en de bijbehorende logistiek verzorgen en coördineren.

Is het tijd voor bedrijfshalrenovatie? Dan bent u bij Elegast Dak en Gevel van harte welkom. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie over een dakrenovatie of gevelrenovatie. U kunt ons het beste bereiken door te bellen naar 077 308 1520 of door ons online contactformulier in te vullen.

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: