Klanten over ons
Dakrenovatie

Heeft uw bedrijfshal schade opgelopen aan de dakbedekking en is het aan vervanging toe? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk te schakelen. Wanneer uw dak problemen veroorzaakt door ouderdom, stormschade of schade in de isolatie, dan wilt u de dakrenovatie aan een échte expert overlaten. Elegast Dak en Gevel is uw expert voor een snel, specialistische en adequate dakrenovatie.

Meer informatie
Gevelrenovatie

Wordt uw bedrijfshal of uw industrieel complex al jaren aangetast en vervuild door weersomstandigheden? Dit zorgt ervoor dat uw pand niet verzorgd oogt, er kans is op schade en dat het wellicht zakt in waarde. Wilt u een specialist inschakelen voor de gevelrenovatie? Kies dan voor Elegast Dak en Gevel en wees gegarandeerd van deskundigheid en échte vakmanschap!

Meer informatie

Dak- en Gevelrenovatie zonder opslag

Wij verzorgen de dak- en gevelrenovatie (indien gewenst) met minimale verstoring van uw bedrijfsprocessen. Zonder dat u er omkijken naar heeft renoveren wij het complete dak en gevel op een vakkundige wijze. Is er sprake van asbest? Elegast Dak en Gevel verzorgt het complete plaatje en biedt een totaaloplossing aan! Tijdens de dak- en gevelrenovatie zorgen wij dat het asbest verwijderd wordt, ongeacht of het golfplaten of metalen bedekkingen zijn. Tevens worden ook de goten meegenomen in de renovatie en is uw bedrijfshal weer waterbestendig! Elegast heeft alle disciplines onder één dak en kan hierdoor enorm efficiënt te werk gaan. Bent u benieuwd naar wat wij als dak- en gevelrenovatie specialist voor u kunnen betekenen? Dan verwijzen wij u graag door naar onze referenties.

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA

Specialist in hellende daken

Elegast Dak en Gevel is een expert op het gebied van hellende daken. Dit soort renovaties en nieuwbouw vereist de nodige kennis van bijbehorende constructies, hulpmiddelen en materialen. Zaken die we stuk voor stuk in huis hebben en bij al onze projecten aanwenden. Zo gaan wij anders dan andere aan de slag, de specialisten van Elegast slopen en bouwen namelijk tegelijkertijd. Dit resulteert in hoge efficiëntie en uw organisatie kan zonder werkbelemmering verder met de dagelijkse werkzaamheden. Indien gewenst worden de scheidingen ook voor de nacht waterdicht gemaakt waardoor het ontruimen van uw hal, zelden nodig is.

Uw dak- en gevelrenovatie specialist

Elegast Dak en Gevel gelooft erin dat persoonlijk contact te allen tijde bewaard en gewaardeerd moet worden. Wij stellen ons daarom volledig transparant op en onze klanten kunnen ons 24 uur per dag 7 dagen per week bereiken! Bent u benieuwd wat Elegast als uw dak- en gevelrenovatie specialist voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons en dan plannen wij samen een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in! 

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in