Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Dak renovatie

Dak renovatie en dakonderhoud 

Is is uw loods, bedrijfspand, hal of ander groot vastgoed toe aan dak renovatie dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord en voorzien u van bruikbare adviezen en een vrijblijvende prijsopgave voor dak werkzaamheden. 

Kostenbesparing door dak renovatie

Wellicht beschikt u over een loods, magazijn of een industriële hal waar waardevolle producten opgeslagen staan. Wanneer uw dak niet meer in optimale staat is kan dit leiden tot lekkages en/of beschadigingen. Is uw dak toe aan renovatie dan is het wellicht verstandig om eens contact met ons op te nemen. Onze specialisten voeren een dakinspectie uit en verzorgen vrijblijvend een offerte voor dakrenovatie. 

Dakrenovatie door Elegast

Wanneer u een afspraak maakt met Elegast zal er eerst een inventarisatie van uw huidige dak plaatsvinden. Vervolgens zal er een plan worden gemaakt waarmee u een inzicht krijgt in de status van uw dak en eventuele kosten voor reparatie. Op basis daarvan kan besloten worden om het dak wel of niet te renoveren. Wanneer u hiertoe besluit zullen wij met u kijken welke materialen het meest geschikt zijn voor de renovatie van het dak. Hierbij zal gekeken worden naar duurzaamheid, kosten en het uiterlijk van het pand. 

Dak renoveren van uw bedrijfspand

Elegast is al jarenlang gespecialiseerd in het renoveren van daken. Afhankelijk van uw bedrijf en behoeften kan gekozen worden voor bepaalde materialen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor lichtdoorlatende daken, epdm dakbedekking, brandwerende dakbekleding en nog veel meer. Door ons maatwerk kunnen al uw wensen gerealiseerd worden. Ook wanneer uw bedrijfspand is voorzien van een asbesthoudend dak.  Maak nu een afspraak met Elegast of informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: