Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Dak vernieuwen

Dak vernieuwen bij Elegast Dak en Gevel

Wilt u een oud dak vernieuwen of gedeeltelijk vernieuwen? Een dak vernieuwen kan op verschillende manieren en heeft behoorlijk wat voordelen. Wij leveren bijvoorbeeld daken voor industriële nieuwbouwprojecten. Tevens heeft u bij Elegast keuze uit verschillende soorten dakbedekkingen zoals vezelcement golfplaten, lichtdoorlatende platen en metalen dakelementen. Brandwerende bekledingen en custom-made goten behoren ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over onze typen dakbedekking en over een nieuw dak voor uw loods, bedrijfshal, schuur of magazijn neemt u contact op met Elegast Dak en Gevel.

Voordelen van een nieuw dak

Wanneer u uw dak gaat vernieuwen dan heeft u hier een reden voor. Behalve die reden voor uw vernieuwing zijn er nog veel meer voordelen waar u misschien nog niet aan heeft gedacht. Zo zijn veel oude daken niet of onvoldoende geïsoleerd. Een nieuw dak kan zorgen voor minder warmteverlies door betere isolatie. Hierdoor kunt u geld besparen op de energierekening. Het vernieuwen van een dak kan een gevaarlijke klus zijn, laat dit dus altijd over aan de professional. Wij hebben de juiste materialen, kennis en machines in ons bezit. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wanneer een nieuw dak?

Weet u niet zeker of het vernieuwen van uw dak noodzakelijk is? Wij voeren gratis een deskundige inspectie van uw dak uit. Is het niet nodig om uw dak te vernieuwen, dan zeggen we dat ook eerlijk. Soms zijn een aantal preventieve tips al voldoende om uw dak goed te onderhouden. Is er wél sprake van bijvoorbeeld stormschade, achterstallig onderhoud of lekkages, dan adviseren wij u over een nieuw dak, een dakrenovatie of een dakreparatie. In geval van twijfel laat u dus altijd eerst een dakinspectie uitvoeren! Daarna zullen wij uw dak vernieuwen op professionele en gestructureerde wijze.

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: