Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Dakwerken

Dakwerk door Elegast Dak en Gevel

Bij Elegast Dak en Gevel kunt u terecht voor alle dakwerken aan uw bedrijfspand. Een dakwerk is namelijk ontzettend functioneel. Het dakwerk beschermt de waardevolle spullen in uw loods, schuur of bedrijfshal. Elegast kan voor al deze panden dakbedekking verzorgen. Wij leveren en plaatsen nieuwe daken en we verzorgen dakrenovaties. Heeft u een nieuw dakwerk nodig of kan uw huidige dakwerk wel een opknapbeurt gebruiken? Schakel ons dan direct in.

Voor meer informatie over onze dakwerken belt u met 077 308 15 20. Onze dakspecialisten beantwoorden graag uw vragen en komen indien nodig langs voor een persoonlijke inspectie.

Professionele dakbedekking van industriële daken

Elegast verzorgt dakbedekking van industriële daken. Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten dakbedekking. Wij kunnen o.a. de volgende dakwerken leveren en plaatsen:

Het beste kunt u een persoonlijke offerte aanvragen. Het type dakbedekking dat u nodig heeft is namelijk sterk afhankelijk van de functie van uw loods of bedrijfshal.

Onze aanpak van uw dakwerk

Wanneer u besluit om met Elegast Dak en Gevel te gaan samenwerken, gaan wij als volgt te werk. Zodra u contact met ons opneemt zullen wij uw dak inspecteren. Aan de hand van onze inspectie bepalen wij welke handeling noodzakelijk is voor uw dakbedekking. Uiteraard speelt uw wens hierbij een belangrijke rol.

Wilt u ook weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stel uw vraag per e-mail. Wij horen graag van u!

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: