Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Nieuw dak

Nieuw dak op schuur nodig?

Uw oude schuur of loods heeft een dak van asbestplaten. Uw dak heeft stormschade. Er zijn lekkages, u heeft een brand gehad of er is ingebroken. Dit zijn allemaal redenen waarom u een nieuw dak nodig heeft. Een nieuw dak plaatsen wordt geen probleem als u dit door Elegast Dak en Gevel laat doen. Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie en nieuwbouw van industriële daken en gevels, en doen dagelijks niets anders dan daken plaatsen. Wij werken alleen met professioneel en gecertificeerd personeel, waardoor u verzekerd bent van een kwalitatief nieuw dak.

Nieuw dak laten plaatsen door Elegast

De dakdekkers bij Elegast werken volgens een unieke werkwijze. Wanneer zij een nieuw dak plaatsen, wordt er gelijktijdig gesloopt en geplaatst. Daar waar uw oud dak wordt verwijderd, wordt uw nieuw dak onmiddellijk geplaatst. Zo zit u nooit zonder dak en dit scheelt weer in de kosten. Uw pand, loods of schuur hoeft dan namelijk niet leeggehaald worden; uw spullen kunnen in feite gewoon blijven staan. Een nieuw dak op uw schuur regelt u dus het beste via Elegast, waar deze unieke werkwijze al veelvuldig zijn effectiviteit heeft bewezen.

Nieuwbouwdaken

Elegast kan ook hellende daken op nieuwe gebouwen leveren. Dit kunnen daken zijn voor een magazijn, opslaghal of bedrijfshal. Wat in ieder geval belangrijk is bij Elegast, is duurzaamheid. Kwaliteit, milieu en rendabiliteit zijn onze keywords. Dit geldt overigens voor al onze diensten en services.

Staat duurzaamheid bij u ook hoog in het vaandel? Wilt u ook een nieuw dak laten plaatsen zonder dat u hiervoor uw pand compleet moet ontruimen? Neem dan contact op met Elegast Dak en Gevel, want wij kunnen dit voor u realiseren!

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: