Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Denkt u tijdig aan dakonderhoud?

14-05-2019 13:22

Dakonderhoud is van groot belang. Maar wanneer u geen hinder ervaart van bijvoorbeeld een lekkage, denkt u waarschijnlijk niet aan dakonderhoud. Niet zo vreemd ook, maar toch is het belangrijk om uw dak goed te onderhouden. Waarom vraagt u zich af? Allereerst verlengt u hierdoor de levensduur van het dak, want mogelijke problemen worden tijdig opgespoord. Ten tweede is voorkomen altijd beter dan repareren. Ten derde is dakonderhoud een stuk gunstiger voor uw portemonnee. Grote onverwachte kosten worden zo voorkomen. Heeft u het gevoel dat uw industriële dak ook aan onderhoud toe is? Of dat een reiniging of een inspectie nodig is? Lees dan snel verder en ontdek de vele diensten.

Een goed onderhouden dak voor een aantrekkelijk bedrijfspand

Met uw bedrijfspand wilt u een goede indruk achter laten bij (potentiële) klanten, sollicitanten en bezoekers. Daarom wilt u dat uw pand er verzorgd uitziet. Dakonderhoud heeft hier een belangrijke bijdrage in. Dakonderhoud is meer dan het bestrijden van acute problematiek, zoals een lekkage. Zo houdt onderhoud ook het volgende in:

  • Het visueel inspecteren van industriële hellende daken
  • Het reinigen van goten om snelle afvoer van regenwater te bevorderen
  • Herstellen of vervangen van dakbeplating door bijvoorbeeld wind- of stormschade
  • Kleine herstelwerkzaamheden die direct kunnen worden uitgevoerd.

Laat de staat van uw dak inspecteren

Twijfelt u aan de staat van uw industriële dak? Misschien is een van boven werkzaamheden noodzakelijk of wellicht is uw dak gewoon in goede staat. U komt hier achter door vrijblijvend een vakkundige inspectie door ons te laten uitvoeren. Zo komt u erachter hoe uw dak er bij ligt.

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: