Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

SPA MONOPOLE SPA : Kosten Dakrenovatie, Eternit golfplaten vervangen, Metalen sandwich panelen, EPDM goten

Elegast renoveerde in weekenden reeds 2 projecten waarbij ca. 7.000 m2 Eternit golfplaten daken welke werden vervangen door geïsoleerde metalen sandwich dakpanelen.  De watercapaciteit van de oude goten is vergroot door de nieuwe goten groter en geïsoleerd in het nieuwe dak in te bouwen. Werkzaamheden werden voornamelijk en vanaf in het gebouw geplaatste steigers gerealiseerd om de bestaande machines te beschermen. 

SPA Monopole is bekend van de productie van natuurlijke mineraalwaters welke ontspringen in het hart van de Belgische Venen.  Het unieke water van SPA Reine wordt na een ondergrondse reis van meerdere jaren door de gedemineraliseerde rotsen onder de Venen opgepompt op een gemiddelde diepte van 50 meter.  Dankzij deze ondergrondse tocht verkrijgt het water een unieke samenstelling.    

De Voornaamste merken zijn : Spa, Bru, Wattwiller en Brecon Carreg

 

Vraag offerte aan
Elegast SPA_Monopole_Elegast_Dak_Renovatie_Han_van_Heertum__03.jpgElegast SPA_Monopole_Elegast_Dak_Renovatie_Han_van_Heertum__04.jpgElegast SPA_Monopole_Elegast_Dak_Renovatie_Han_van_Heertum__04.pngElegast SPA_Monopole_Elegast_Dak_Renovatie_Han_van_Heertum__06.JPGElegast SPA_Monopole_Elegast_Dak_Renovatie_Han_van_Heertum__11.jpgElegast SPA_Monopole_Elegast_Dak_Renovatie_Han_van_Heertum__16.JPGElegast SPA_Monopole_Elegast_Dak_Renovatie_Han_van_Heertum__18.JPG
Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: