Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Renovatie golfplaten dak

De uitstraling van uw bedrijfs- of industriepand is het visitekaartje van uw onderneming en u wilt dit natuurlijk graag zo houden. Maar wat als u lekkage ervaart of het optreden van corrosie of asbest op uw golfplaten dak(en)? Bij Elegast Dak en Gevel kunt u terecht voor de renovatie van golfplaten daken voor uw industriële complexen als bedrijfshallen, werkplaatsen, loodsen, magazijnen of stallen. Wij zijn gespecialiseerd in de totaaloplossing en kunnen het complete renovatietraject uit handen nemen.

Voordelen van renoveren

Wanneer u ervoor kiest om uw golfplaten dak te laten renoveren kunt u een groot resultaat behalen in verhouding tot de benodigde middelen. Doordat uw dak en wanden zullen worden gerenoveerd wordt ervoor gezorgd dat uw gebouw nog meerder decennia in goede staat blijft. Ook wordt de uitstraling van uw gebouw weer een stuk aantrekkelijker.

Een ander voordeel van de renovatie van uw golfplaten is de toenemende milieuvriendelijkheid van uw bedrijfspand. Vanaf 2024 wordt er door de overheid een verbod ingesteld op daken en golfplaten met asbest. Een dak zal ongeveer na 30 jaar aan vervanging toe zijn en het is in 2024 dan ook precies 30 jaar geleden dat asbest werd verboden. Voor u als bedrijf gelden er verschillende subsidieregelingen rondom het laten verwijderen van asbest. Dit gaat in combinatie met het plaatsen van zonnepanelen, asbestsanering en een regeling die gericht is op agrariërs.

Renoveren met Elegast

Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van de voordelen die wij uw bedrijf kunnen bieden wanneer wij de renovatie van uw golfplaten dak realiseren. Een samenwerking met Elegast biedt u voordelen die u bij andere bedrijven niet snel zult vinden.

  • Elegast levert een totaaloplossing waarbij alle disciplines op elkaar afgestemd zijn.
  • Tijdens het bouw- en verwijdering proces zult u geen last krijgen van productstagnatie. Het dak zal zo kort mogelijk open zijn waardoor de kans op inregenen erg klein wordt.
  • De scheiding voor de nacht kan waterdicht worden gemaakt waardoor het niet noodzakelijk zal zijn om uw loods of hal te ontruimen.
  • Elegast is een geheel verantwoordelijke partij en deze partij is dan ook het aanspreekpunt voor klanten.
  • Elegast is een bedrijf met een erg gespecialiseerd team dat zich al jaren aan zijn expertise houdt.
  • Levering uit eigen voorraad, compleet met de benodigde bevestigingsmiddelen.
  • Elegast biedt naast een expertise in het vakwerk ook een expertise in materialen zoals golfplaten daken, profielplaten, geïsoleerde platen, lichtplaten etc.
  • Ook al is uw onderneming niet in onze buurt wij gedragen ons als lokale leverancier.
  • Elegast is transparant en altijd bereikbaar, 24/7 staan wij voor u klaar.

Vragen of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: