Klanten over ons
Eterclean asbest verwijderaar

Elegast is een gespecialiseerde verwerkende dealer van Eternit met ruime ervaring in grote en complexe dakrenovaties. Asbest verwijderen en direct een nieuw dak of gevel monteren? Dat vraagt om gespecialiseerd personeel dat aan alle wettelijke regels voldoet. Met Elegast kiest u voor dak- en gevelrenovaties die voldoen aan de Duitse én Belgische richtlijnen op het gebied van asbestverwijdering. 

Meer informatie
Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA
Wat onze klanten zeggen De reacties van onze klanten zijn onze graadmeter voor succes

Groep van Roey

Elegast Dak en Gevel realiseerde een dakrenovatie van 3 werkplaatsen met ca 10.200 vierkante meter Eternit asbestcement golfplaten en levering en montage van metalen sandwich PIR panelen voor het dak. Daglichtdoorlatende elementen zijn voorzien van een doorvalbeveiliging. Bestaande gevelbekleding vervangen door Polycarbonaat kanaalplaten en het vernieuwen van bestaande goten middels gegalvaniseerde staalplaat met PIR isolatie en EPDM gootbekleding.    

Bekijk dit project

Dakrenovatie industriële gebouwen

Industriële asbesthoudende golfplaten daken en EPS plafonds vervangen voor ca.  3.200 m²  Vulcasteel rotswol dakpanelen.  Elegast heeft compartimentering gerealiseerd binnen deze  productieruimte middels verzorging van stofwanden. Bestaande goten zijn voorzien van een nieuwe EPDM dichting.

Bekijk dit project

Asbestsanering snel en vakkundig

Asbest daken werden in de jaren 70 en 80 vaak toegepast. Asbest heeft de eigenschap dat het sterk is en goed bestand tegen vuur. Het grote nadeel van asbest is dat het kankerverwekkend is. Dit is dan ook een van de redenen dat de daken die voorzien zijn van asbest vervangen worden. Tevens ziet men vaak dat asbestplaten door de lange ligging in weer en wind scheuren veroorzaken. De water- en winddichtheid is dan niet meer optimaal aanwezig. Het zijn goede redenen om te kiezen voor de asbestsanering van uw daken. Elegast Dak en Gevel kan u daarbij helpen. Met ruime kennis en ervaring kunnen wij het asbest snel en op professionele wijze verwijderen en nieuwe dakbedekking plaatsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en onze diensten bij asbestsanering? Schroom niet en neem contact met ons op. Wanneer gewenst maken wij voor u graag een vrijblijvend plan en offerte op maat.

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in