Klanten over ons
Eterclean asbest verwijderaar

Elegast is een gespecialiseerde verwerkende dealer van Eternit met ruime ervaring in grote en complexe dakrenovaties. Asbest verwijderen en direct een nieuw dak of gevel monteren? Dat vraagt om gespecialiseerd personeel dat aan alle wettelijke regels voldoet. Met Elegast kiest u voor dak- en gevelrenovaties die voldoen aan de Duitse én Belgische richtlijnen op het gebied van asbestverwijdering. 

Meer informatie
Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Bel ons
+31 77 308 15 20
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Verkoop Linkedin
VCA

Wat onze klanten zeggen

De reacties van onze klanten zijn onze graadmeter voor succes

Zoutman Industries

Elegast heeft een mooie bijdrage kunnen leveren bij de levering en montage van ca. 28.000 m² Eternit Ecolor Extra en ca  600 m² lichtdoorlatende PC gevelbekleding.

Bekijk dit project
Geleverde diensten: DakrenovatieGevelrenovatie

WDT LOODSEN Antwerpen

Elegast heeft als Eterclean steunpunt mogen bijdragen in de herbestemming van de historisch zeer waardevolle WDT-loods (Werkplaats Diesel Tractie) in Park Spoor Noord. De WTD-loodsen worden getransformeerd tot multifunctionele expohal, kantoorruimtes, horeca, sportloods en een nieuwbouwsporthal. De volledige dakopbouw is door Elegast verwijderd en afgevoerd om vervolgens de met wol geïsoleerde Opstalan dakelementen te leveren en te monteren. Elegast heeft vervolgens 9000 vierkante meter vezelcement golfplaten van Eternit Ecolor aangebracht. De renovatiewerkzaamheden uitgevoerd door Elegast betroffen tevens uitgebreide gootaanpassingen en levering en montage van circa 1900 vierkante meter lichtdoorlatende 7-wandig polycabonaat gevels met een dikte van 40 mm.

Bekijk dit project

Asbestsanering snel en vakkundig

Asbest daken werden in de jaren 70 en 80 vaak toegepast. Asbest heeft de eigenschap dat het sterk is en goed bestand tegen vuur. Het grote nadeel van asbest is dat het kankerverwekkend is. Dit is dan ook een van de redenen dat de daken die voorzien zijn van asbest vervangen worden. Tevens ziet men vaak dat asbestplaten door de lange ligging in weer en wind scheuren veroorzaken. De water- en winddichtheid is dan niet meer optimaal aanwezig. Het zijn goede redenen om te kiezen voor de asbestsanering van uw daken. Elegast Dak en Gevel kan u daarbij helpen. Met ruime kennis en ervaring kunnen wij het asbest snel en op professionele wijze verwijderen en nieuwe dakbedekking plaatsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en onze diensten bij asbestsanering? Schroom niet en neem contact met ons op. Wanneer gewenst maken wij voor u graag een vrijblijvend plan en offerte op maat.

Bel ons op +31 77 308 15 20 Onze experts staan u graag te woord
Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in