Klanten over ons

Dakrenovatie

Is de dakbedekking van uw bedrijfshal aan vervanging toe? Wanneer het dak door isolatie, stormschade of ouderdom problemen oplevert, is het verstandig uw dak zo tijdig mogelijk te renoveren. Als ondernemer wilt u uw renovatiewerk natuurlijk aan een specialist overlaten. Dakrenovator Elegast is uw expert voor een snel, specialistische en adequate dakrenovatie.

Vrijblijvend advies

Uw hellende dak betrouwbaar vernieuwd

De renovaties van hellende daken is een specialistische klus die u het beste aan échte vakmensen overlaat. Dakrenovaties vereisen de nodige kennis van bijbehorende constructies, hulpmiddelen en materialen: zaken die we bij Elegast stuk voor stuk in huis hebben en bij al onze projecten aanwenden. Wij zijn specialist in dakrenovatie voor bedrijfspanden, met name industriële complexen. Zo garanderen wij een betrouwbare vervanging van uw dak.

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA

Totaal service dakrenovatie

U kunt bij de dakrenovatie van uw bedrijfsruimte rekenen op een totaal service. Bij de start van de dakrenovatie verwijderen we het huidige dak op vakkundige wijze. Oud isolatiemateriaal wordt professioneel verwijderd, eveneens eventuele asbest, waarna het nieuw dak aansluitend wordt bevestigd. Het vernieuwen van het dak wordt op deskundige wijze afwerkt, waarbij het dak volledig waterdicht wordt gemaakt. Natuurlijk vergeten wij hierbij niet de goten rondom het dak ook te vernieuwen. Elegast gaat als dakrenovatie expert altijd voor het hoogste niveau en biedt u een betrouwbare vervanging van uw dak. 

Wat onze klanten zeggen De reacties van onze klanten zijn onze graadmeter voor succes
Zoutman Industries

Zoutman Industries

Elegast heeft een mooie bijdrage kunnen leveren bij de levering en montage van ca. 28.000 m² Eternit Ecolor Extra en ca  600 m² lichtdoorlatende PC gevelbekleding.

Bekijk dit project
Geleverde diensten: DakrenovatieGevelrenovatie
Alugas bad Sobernheim

Alugas bad Sobernheim

Elegast bood een totaaloplossing door naast het demonteren van 2.500 vierkante meter asbesthoudende golfplaten ook de nieuwe sandwichpanelen, goten en RWA-kappen te leveren en monteren. Door een goede coördinatie met de opdrachtgever heeft Elegast er zorg voor gedragen dat de productie van de bouwheer zo beperkt mogelijk werd verstoord.

Bekijk dit project

Hoge kwaliteit dakvervanging

Bij het vernieuwen van uw dak heeft u de keuze uit verschillende dakmaterialen,. Afhankelijk van uw wensen en de eigenschappen van uw dak heeft u de keuze uit verschillende materialen, waaronder golfplaten en metalen dakbedekking, lichtdoorlatende daken, epdm dakbedekking en brandwerende dakbekleding. Door ons maatwerk kunnen al uw wensen gerealiseerd worden. Wij werken enkel met hoogwaardige beplating van topkwaliteit. De dakbedekking is gemaakt van hoge kwaliteit dat erg duurzaam is. Doordat wij uw dak vrijblijvend komen inspecteren, weten wij exact welk materiaal voor uw dak geschikt is. Zo bent u bij de dakrenovatie gegarandeerd van een dak met een top conditie en een lange levensduur van tientallen jaren.

 

Advies op maat

Wanneer uw dakbedekking aan vervanging toe is, komen we graag bij u langs om uw dak te bekijken en te inspecteren. Na een grondige analyse geven wij u als dakrenovatie bedrijf deskundig advies over de renovatie werkzaamheden van uw bedrijfspand. Van loods, bedrijfshal, magazijn tot megastal, voor elk dak biedt Elegast een passende oplossing. Wij klimmen het dak op en maken voor u een plan waarmee u vrijblijvend inzicht krijgt in de status van uw dak en uw persoonlijk dakrenovatie plan. 

Dakrenovatie door een échte expert?

Wilt u graag uw dak professioneel laten renoveren? Dan staat dakdekker Elegast voor u klaar. Met service, kwaliteit en passie voor het vak hoog in het vaandel, kunnen wij uw bedrijfsruimte voorzien van een hoogwaardige nieuwe dakbedekking. Als expert in dakrenovatie geven wij u ook graag persoonlijk advies voor de beste vernieuwing van uw dak. Neem contact met ons op voor hulp of een vrijblijvende offerte!

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in