Klanten over ons

Nieuws bij Elegast

Lees hier de laatste nieuwtjes omtrent Elegast en andere inteseressante ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Vrijblijvend advies
Valbeveiliging voor metalen en golfplaten daken! 13 oktober 2021

Voor het veilig te kunnen betreden van uw industriële golfplaten daken kan Elegast diverse veiligheidsvoorzieningen leveren en plaatsen. Heeft u behoefte aan voorzieningen om uw daken en goten jaarlijks veilig te kunnen reinigen en onderhouden? Leg contact met Elegast!

Elegast kan uw Industriële Goten en Daken winterproof maken 29 september 2021

Elegast stelt bij interventies na waterproblematiek meermaals vast dat er sprake is van vervuiling en achterstallig onderhoud aan goten en daken.  Het is van belang dat uw goten en daken periodiek worden gereinigd zodat eventueel regenwater goed en snel kan worden afgevoerd.  Elegast kan het jaarlijks reinigen van goten en daken voor u compleet verzorgen.  Wij kunnen op uw persoonlijke behoefte afgestemde reinigings- en onderhoudswerken aanbieden.  Op deze wijze krijgt u tevens meer inzicht in de conditie van uw goten en daken!

Ook voor renovatie van industriële platte daken en lichtstraten! 17 september 2021

Behoefte aan industriële dakrenovaties? Behoefte aan lichtstraten in uw industriële daken?Neem vrijblijvend contact met ons op!     Elegast Dak en Gevel,  Han van Heertum 

Dakrenovatie door Elegast Dach und Fassaden GmbH in Beckum 9 september 2021

Elegast Dak en Gevel heeft een dakrenovatie gerealiseerd met vezelcement golfplaten toegepast in daken en gevels. Daarnaast werden lichtdoorlatende lichtstraten in de nieuwe daken geplaatst om bij te dragen aan een prettige arbeidsomgeving en er werden werkzaamheden aan de staalconstructie  verricht. Tevens werden nieuwe goten voorzien.

Dakrenovatie met asbestcement golfplaten conform TRGS 519 (Duitsland) 20 augustus 2021

Elegast dach und fassaden realiseerde voor tennisclub brilon 1907 in brilon een totaaloplossing door de asbesthoudende golfplaten te verwijderen en hiervoor nieuwe geïsoleerde metalen sandwichpanelen te plaatsen.

Financieringskansen voor industriële dakrenovatie met zonnepanelen in Vlaanderen! 21 juli 2021

Er blijken voor diverse daken in Vlaanderen terug opnieuw kansen waarbij een deel van de (dak-) renovatiekosten kunnen worden gedragen door een investeerder in zonnepanelen.  Bij een passend dak, waarbij de investeerder vanaf ca. 3.000m2 zonnepanelen kan plaatsen en exploiteren, kan de verbruiker onder het dak genieten van besparing op stroomkosten.  Na een nader overeen te komen periode kan het solar systeem worden overgedragen aan de eigenaar van het pand. 

 

 

Renovatieverplichting in België voor niet-residentiële gebouwen 9 juli 2021

De Vlaamse regering heeft een renovatieverplichting doorgevoerd voor niet-residentiële gebouwen zoals bedrijfsruimten indien deze worden verkocht na 01 januari 2022 en nog niet voldoen aan de eisen. 

Isoleren en asbest saneren met premie in Vlaanderen? 3 juni 2021

Wenst u industrië daken en gevels te renoveren met kansen op premie? Momenteel kan de combinatie van isoleren en asbest saneren in Vlaanderen kansen bieden.  Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA
Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in