Klanten over ons

Nieuws bij Elegast

Lees hier de laatste nieuwtjes omtrent Elegast en andere inteseressante ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Vrijblijvend advies
Dakrenovatie met vezelcement golfplaten en bijbehorende hulpstukken! 24 augustus 2022

Behoefte aan een industriële dakrenovatie met Eternit golfplaten? Wij verwijderen bestaande dak- en gevelbekleding en leveren en plaatsen vezelcement golfplaten met eventueel diverse hulpstukken.   

Industriële asbesthoudende daken en gevels renoveren! 21 juli 2022

Elegast heeft zich gespecialiseerd in de renovatie van industriële asbesthoudende daken en gevels.
Wij kunnen de volledige verwijdering, afvoer en stort van het bestaande asbesthoudende dak verzorgen. Vervolgens kunnen wij een nieuw dak en nieuwe goten leveren en plaatsen. 

 

Profiteer van overheidssubsidies voor dakrenovatie met fotovoltaïsche panelen! 9 mei 2022

Profiteer van overheidssubsidies voor dakrenovatie met fotovoltaïsche panelen! Wij geven u graag persoonlijk advies en informatie en stellen u een niet-bindend kostenplan ter beschikking.

Vlaanderen: Subsidie voor verwijderen asbest en installeren zonnepanelen! 21 april 2022

Vlaanderen telt meer dan 350.000 niet-residentiële gebouwen, zoals magazijnen, loodsen en werkateliers waarvan de daken asbest bevatten. De “asbest en PV premie niet-verwarmde gebouwen” geldt uitsluitend voor eigenaars van niet-verwarmde niet-woongebouwen die hun dak in 2022 asbestvrij maken en voor 2024 zonnepanelen leggen. 

Industriële daken dagelijks waterdicht renoveren! 16 maart 2022

De risico’s voor uw machines kunnen wij beperken door in Vlaanderen industriële daken dagelijks waterdicht te renoveren. Wij kunnen een totaal oplossing bieden door alle disciplines voor u te verzorgen. Onze ervaren monteurs zijn opgeleid om in de ochtend bijvoorbeeld 500 m2 asbesthoudende golfplaten te verwijderen om vervolgens op dezelfde dag  500 m2 nieuwe dakpanelen of golfplaten terug te plaatsen. Zo beperken wij de risico’s voor uw gebouwen en machines tot het minimale.

Dakrenovatie van een magazijn in Antwerpen afgerond! 7 februari 2022

Elegast heeft de dakrenovatie van een magazijn met 13.000 m2 nieuwe sandwichpanelen in de Antwerpse haven afgerond. Bij dit project werd de bestaande dakbedekking gedemonteerd en afgevoerd. Vervolgens werden er nieuwe metalen sandwich dakelementen geplaatst. 

Reiniging en onderhoud van uw Industriële Goten en Daken! 3 januari 2022

Bij inspecties na lekkages stelt Elegast meermaals vast dat er sprake is van vervuiling en achterstallig onderhoud aan goten en daken. Het is van belang dat uw goten en daken periodiek worden gereinigd zodat eventueel regenwater goed en snel kan worden afgevoerd. Elegast kan het jaarlijks reinigen van goten en daken voor u compleet verzorgen. Wij kunnen op uw persoonlijke behoefte afgestemde reinigings- en onderhoudswerken aanbieden.  

Dakrenovatie van een Vezelcement fabriek 9 december 2021

Elegast heeft onlangs een dakrenovatie afgerond van een vezelcement fabriek. Hierbij werden de daken en gevels gerenoveerd met nieuwe vezelcement golfplaten. Tevens werden lichtdoorlatende lichtstraten in de nieuwe daken geplaatst om bij te dragen aan een prettige arbeidsomgeving en werden werken aan staalconstructie en goten verricht. 

Kansen voor industriële dakrenovatie in combinatie met solar! 23 november 2021

Er blijken voor diverse daken in Vlaanderen terug opnieuw kansen waarbij soms een deel van de (dak-) renovatiekosten kunnen worden gedragen door te investeren in zonnepanelen. Indien uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen kunt u met uw zonnepanelen  genieten van verduurzaming en besparing op uw stroomkosten. 

Sandwich dakelementen voor een warehouse in Antwerpen 11 november 2021

Elegast heeft een dakrenovatie met 13.000 m2 sandwichpanelen in de Antwerpse haven in voorbereiding.  De bestaande dakbedekking zal worden gedemonteerd en afgevoerd. Vervolgens zullen nieuwe metalen sandwich dakelementen worden geplaatst. Door de witte binnenzijde van de dakpanelen heeft het magazijn straks weer een fraaie en frisse uitstraling.

 

Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA
Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in