Klanten over ons

Sandwichpanelen dak

Voor het plaatsen van sandwichpanelen op uw dak bent u bij Elegast aan het juiste adres. Daarnaast heeft u bij ons een keuze uit andere materialen zoals golfplaten en dakelementen en kunt u bij ons kiezen voor een dakbedekking met isolatie. Bent u tevreden met het geplaatste dak? Dan zijn wij er ook voor u om uw dakonderhoud te verzorgen.

Waarom sandwichpanelen dak van Elegast?

Een sandwichpaneel is gemaakt van een duurzaam materiaal en daarom veelgebruikt in industriële bedrijfspanden. Bij Elegast helpen wij u graag met samenstellen van uw dak. Gaat u liever voor een dak van golfplaten of metalen dakelementen? Wij bespreken graag met u persoonlijk de diverse mogelijkheden voor een nieuwe bedekking van uw industriële daken. Daarnaast bieden wij vele andere voordelen die u bij andere aanbieders niet snel tegen gaat komen zoals:

  • Wij leveren totaaloplossingen waarin alle disciplines 100% op elkaar zijn afgestemd en door ons zèlf worden geleverd.
  • Het het verwijdering-  en bouwproces levert u geen of nauwelijks productiestagnatie op.
  • Wij kunnen uw dak dagelijks waterdicht opleveren. Daar waar 500 m2 wordt verwijderd, kan dagelijks 500m2 dak worden teruggeplaatst.
Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin

Kom langs op de zaak of neem contact met ons op

Voor meer informatie over het sandwichpanelen dak of het type daken dat wij aan u kunnen bieden kunt u de nodige gegevens eenvoudige bij ons opvragen via het informatieformulier. U kunt ons bellen via 31(0)77 308 15 20. Daarnaast bieden wij vrijblijvend een offerte of kunt u een afspraak plannen met ons.

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in