Klanten over ons

Eternit golfplaten asbest

Laat een expert van Elegast Dak en Gevel uw daken met Eternit golfplaten asbest vrij maken. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in industriële dakrenovaties, dit vooral voor werkplaatsen, bedrijfshallen, magazijnen, opslagloodsen en andere industriële complexen. Wij zijn er voor uw gehele project; wij zijn namelijk ook specialist in het bieden van totaaloplossingen. Wij zorgen dan ook altijd voor een uiterst efficiënte uitvoering.

Eternit golfplaten daken vrij laten maken van asbest

Het is belangrijk om de staat van uw dak in de gaten te houden. Weet u niet goed waar u op moet letten, dan voeren wij graag vrijblijvend en kosteloos een dak inspectie voor u uit. Heeft uw dak Eternit golfplaten die asbest bevatten? Dan is het van groot belang om deze te laten verwijderen. Echter is het verwijderen van asbest golfplaten geen gemakkelijke taak en moet dan ook altijd door een specialist uitgevoerd worden. Er zijn verschillende wettelijke regels waaraan voldaan moet worden. Daarom werken wij al jaren samen met Eterclean, waardoor we ruime ervaring hebben in dakrenovatie in combinatie met het verwijderen van asbest. Onze dakrenovaties voldoen dan ook altijd aan de wettelijke regelgeving.

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin

Vraag een offerte aan

Heeft u Eternit golfplaten met asbest? Dan is het van belang om uw dak direct te laten renoveren. Vraag hiervoor gratis en vrijblijvend een offerte aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de toestand en mogelijkheden te bespreken. U kunt voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)77 308 15 20.

 

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in