Klanten over ons

Eternit golfplaten

Eternit daken zijn geschikt voor industriële complexen, waaronder stallen en bedrijfspanden. De Eternit golfplaten hebben een hoge kwaliteit en bieden een lange levensduur. Is het pand van uw onderneming toe aan dakrenovatie? Elegast helpt u bij het plaatsen van Eternit golfplaten op uw dak.

Voordelen Eternit golfplaten 

Bent u geïnteresseerd in Eternit golfplaten bij de dakrenovatie voor uw bedrijfspand? Eternit golfplaten zijn vezelcementplaten met een golvend profiel. De golfplaat zorgt voor een goede waterafvoer door het water van het dak te laten afglijden. Door de unieke samenstelling van cement, kunststof vezels en toeslagstoffen beschikken de platen over onderscheidende eigenschappen die vele voordelen oplevert. 
      

  • Dampdoorlatend: Hiermee is een Eternit golfplaten dak uitermate geschikt voor werkplaatsen met een hoge luchtvochtigheid, zoals het geval is bij onder andere steenfabrieken en houthandelaren. 
  • Zeer economische dakbedekking
  • Hoge mate van resistentie tegen agressieve stoffen
  • 100% roestvrij én asbestvrij
  • Geluiddempend

 Het laten plaatsen van Eternit golfplaten is dus een goede investering!

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin

Dakrenovatie door een specialist in industriële daken

Kiest u voor Eternit golfplaten, dan is het van belang dat u deze laat plaatsen door een specialist in daken van industriële complexen. Elegast Dak en Gevel is zo’n specialist. Al jaren verzorgen wij nieuwe daken en dakrenovaties voor daken van onder andere werkplaatsen, opslagloodsen, magazijnen en bedrijfshallen. Als het gaat om dakrenovatie waarbij Eternit golfplaten gelegd worden, dan zorgen wij er altijd voor dat uw productieproces hier zo min mogelijk overlast van ondervindt. Als we begonnen zijn met de sloop van uw huidige dak, dan beginnen we meteen met de plaatsing van de golfplaten. Op deze manier bespaart u tijd en geld, en kan dankzij onze efficiënte uitvoering uw productieproces ongestoord doorgaan.

Geïnteresseerd in Eternit dakplaten?

Is uw dak toe aan renovatie, of weet u dat niet zeker? Wilt u graag eerst weten wat de staat van uw dak is? Wij komen uw dak graag inspecteren. Daarnaast verzorgen we ook graag het onderhoud van uw dak en kunnen wij deze natuurlijk volledig renoveren. U kunt hiervoor gemakkelijk en vrijblijvend online een offerte aanvragen, of telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)77 308 15 20.

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in