Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Dak advies

Dakadvies door dakdekker Elegast

Bent u van van mening dat uw dak aan vernieuwing toe is of denkt u dat uw dak gerenoveerd moet worden? Schakel dan de hulp in voor dakadvies door dakdekkersbedrijf Elegast. Bij concrete interesse komen wij graag en vrijblijvend ter plaatse voor een projectopname en een gericht advies. Op deze manier krijgt u gratis inzicht in toekomstige kosten aan uw dak.

Dakadvies volgens de laatste ontwikkelingen

Uit het advies van onze gespecialiseerde medewerkers kan in overeenstemming met u besloten worden tot een dakrenovatie, een gevelrenovatie of een geheel nieuw dak. Wat voor een keuze u ook maakt, bij Elegast Dak en Gevel bent u in goede handen.

Dakadvies afgestemd op uw wensen en budget

Afhankelijk van uw wensen en budget kunt u kiezen uit vele soorten materialen waarmee zelfs lichtdoorlatende daken en brandwerende dakbekleding gerealiseerd kan worden. Wij zijn gespecialiseerd in renovatie van daken en gevels. Vaak is bij de renovatie van daken asbestsanering noodzakelijk, hiervoor heeft Elegast medewerkers in dienst die de asbestsanering geheel volgens de regels voor u kunnen realiseren.

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: