Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Dak repareren

Dak repareren door Elegast Dak en Gevel

Een dakreparatie kan verschillende redenen hebben. Wanneer u tijdig uw dak laat repareren kan dit een hoop narigheid voorkomen. Een beschadigd dak is namelijk niet iets wat u wilt voor uw eigen bedrijfspand. Of dit nou een loods is, een schuur, een bedrijfshal of een ander pand. Uw spullen worden beschermd door het dak en daarom is het belangrijk een kapot of beschadigd dak tijdig te laten repareren.

Wanneer is een dakreparatie nodig?

Om goed te kunnen bepalen of u een dakreparatie, een dakrenovatie of een nieuw dak nodig heeft kunnen wij het beste een professionele dakinspectie uitvoeren. Wij kunnen dan de staat van uw dak bepalen en u hierover informeren. In ieder geval kan een dakreparatie in de volgende gevallen vaak een oplossing bieden:

  • bij verschoven of afgebroken dak door stormschade;
  • bij gekrompen of uitgezet dak door temperatuursverschillen;
  • bij een oud dak;
  • bij lekkages;
  • bij schade door brand of diefstal.

Natuurlijk zijn er meer gevallen wanneer een reparatie aan uw dak nodig kan zijn. Neem voor de zekerheid contact met ons op, dan kunnen wij u direct een advies geven.

Dak repareren

Alvorens wij uw dak gaan repareren maken wij een rapportage op over de staat van uw dak. Nadat uw dak gerepareerd is plannen wij direct onderhoud in zodat uw dak goed onderhouden blijft. Een goede reputatie is bij ons belangrijk en daarom laten wij geen enkele klant ontevreden achter.

Wilt u ook een dakreparatie door Elegast? Wij komen uw dak kosteloos inspecteren en maken daarna vrijblijvend een offerte voor u op.

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: