Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Dak schuur

Dak op uw schuur of loods ?

Welkom bij Elegast dak en Gevel,  wij zijn de nummer 1 specialist in het dakdekken van schuren, loodsen, hallen en ander groot vastgoed. Heeft u een loods of schuur waar een nieuw dak op moet of geheel gerenoveerd moet worden, neem dan contact met ons op.

Veel bedrijven gebruiken een loods als bedrijfspand of als opslagplaats. Een loods dient natuurlijk over een geschikt dak te beschikken. Bij Elegast kunt u terecht voor de renovatie van het bestaande dak of het vervangen van het dak van de schuur met de beste en meest duurzame materialen. Zo maken wij gebruik van vezelcement golfplaten en metalen dakbedekking. Dat maak Elegast de all-round specialist in het dekken van daken van bedrijfspanden!

Afwijkende constructies en hellende daken bij uw schuur

Dakdekker Elegast is al vele jaren gespecialiseerd in afwijkende daken. Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij in staat voor ieder bedrijf, ongeacht vorm of omvang, een passend dak en een geschikte gevel te maken. Wij zijn vooral gespecialiseerd in de isolatie, renovatie en reparatie van hellende daken en gevels. 

Dak van uw schuur door Elegast

Het dak van uw schuur als bedrijfspand laat u isoleren, repareren, renoveren of ontwikkelen door Elegast. Onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis maakt ons de specialist en het dekken van daken op schuren. Geen enkele constructie is ons te gek. Wij zijn de dakdekker die gespecialiseert is in het dekken van daken van bedrijfspanden in Nederland, België en Duitsland. Maak een afspraak of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: