Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Dak vervangen door Elegast Dak en Gevel B.V.

Het vervangen van industriële daken is een specialistische klus. Zeker bij grote bedrijfspanden, hallen, magazijnen en dergelijke. Heeft u een dak wat aan een renovatie toe is, dan zijn wij u graag van dienst.  Wij zijn graag bereid om onze ervaring en expertise in te zetten bij uw dakrenovatie. Wij “ontzorgen” u door alle diensten te coördineren zodat u er geen omkijken meer naar heeft.  

Waarom dak vervangen?
Een industrieel dak vervangen of verwijderen is in veel gevallen noodzakelijk wanneer het dak lekt of  niet geïsoleerd is. In alle gevallen zal het bestaande dak verwijdert moeten worden. Vervolgens wordt er een nieuwe dakbedekking op het industriële gebouw aangebracht, waarna u weer lange tijd kunt genieten van uw bedrijfspand. 

Specialist in dak verwijderen
Wij hebben jarenlange ervaring in het verwijderen van industriële daken. Heeft u een industrieel dak wat gesaneerd dient te worden, dan kunt u dit door ons laten uitvoeren. Met de grootst mogelijke zorg verwijderen wij uw dak zo efficiënt en effectief mogelijk.

Interesse en benieuwd naar onze mogelijkheden?
Indien u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen. Wij trachten al uw vragen te  beantwoorden en wij komen graag een kijkje nemen naar uw gebouw.   Dit laatste is in veel gevallen verstandig zodat wij ons een beeld kunnen vormen van de situatie alsmede een goede en passende offerte voor u kunnen maken.

Elegast Dak en Gevel B.V., specialist in het verwijderen van hellende daken van industriegebouwen, bedrijfspanden, hallen en ander groot vastgoed!

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: