Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Dakdekkersbedrijf

Dakdekkersbedrijf

Op het internet zijn vele dakwerkers te vinden. Elegast Dak en Gevel onderscheidt zich door zijn specialisatie in het plaatsen van daken  van bedrijven, loodsen en groot vastgoed.

Hierbij werken wij met de beste materialen als vezelcement golfplaten, metalen dakbedekkingen en EPDM.  Door ons maatwerk kunnen wij een duurzaam en betaalbaar dak voor ieder bedrijf maken. Het is zelfs mogelijk om geheel lichtdoorlatende daken te laten maken bij Elegast Dak en Gevel !

Maatwerk door specialist 

Wat voor een bedrijf of bedrijfshal u ook heeft, Elegast maakt voor u een duurzaam dak dat aan al uw wensen voldoet. Wij maken zowel maatwerk dakbedekking voor oudere bedrijven als nieuwbouwprojecten.  Al uw wensen kunnen wij in vervulling laten gaan. Zo zorgen wij voor de dakdoorvoer en rook- en gasuitlaten. Wij zorgen voor een goede isolatie en maken gebruik van brandwerende materialen. Het is zelfs mogelijk om een 'costum made' dakgoot en gevel te laten maken bij Elegast. Dient uw oude dak verwijderd te worden en heeft u te maken met asbest? Elegast is gespecialiseerd in gecertificeerde asbestsanering. Ook wanneer u uw bedrijfspand gaat renoveren bent u bij Elegast dus aan het juiste adres.

Elegast, uw dakdekkersbedrijf

Laat uw dak renoveren, vernieuwen of maken door Elegast. Elegast is de specialist op het gebied van dakbedekkingen voor bedrijven.  Wij werken met uitsluitend de beste materialen en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen om zo vooruitstrevend te blijven. Voor een deskundig en gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf dient u dus bij Elegast te zijn. Neem contact met ons op en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden!

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: