Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Nieuwbouw daken

Hellende daken op nieuwe gebouwen

Elegast levert ook daken aan nieuwbouwprojecten. Dat kunnen golfplaten of metalen daken zijn voor nieuwe bedrijfspanden en magazijnen, maar ook daken met natuursteen- en vezelcementleien voor prestigieuze kantoor-, sociale of woningprojecten.
Vanwege onze jarenlange ervaring zijn wij de aangewezen partner bij het aanleggen van daken bij grootschalige projecten. Het spreekt vanzelf dat Elegast alleen topkwaliteit materiaal gebruikt met een jarenlange garantie, zodat u als aannemer of eigenaar van een pand niet na korte tijd voor onaangename verrassingen komt te staan. Naast exclusieve materialen leveren we ook op maat gemaakte metalen dakelementen.

Elegast Dak en Gevel levert ook daken voor industriële nieuwbouwprojecten. Dat kunnen golfplaten of metalen daken zijn voor een magazijn, opslaghal of bedrijfshal.

Vanwege onze jarenlange ervaring zijn wij de aangewezen partner bij het realiseren van industriële dakwerken / daken en gevels bij grootschalige projecten. Heeft u een nieuw dak nodig? Neem dan direct contact met ons op.

 

 

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: