Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Dak reparatie en onderhoud

Onderhoud en reparatie 

Wanneer u over een eigen bedrijf beschikt, is een beschadigd dak geen prettige aangelegenheid. Waarschijnlijk staan binnen uw bedrijf, bedrijfshal of loods veel waardevolle spullen opgeslagen;  die u niet beschadigd wil hebben. Een beschadigd dak dient dus snel gedicht te worden. Elegast is een gespecialiseerd dakdekbedrijf voor bedrijfspanden. Voor renovatie maar ook dakonderhoud bent u bij Elegast in goede handen. 

Gespecialiseerd dakdekkersbedrijf

Elegast is een dakdekkersbedrijf dat een dakreparatie kan uitvoeren bij uw loods, bedrijfshal, magazijn of ander bedrijfspand. Wij hebben zeer gespecialiseerde medewerkers in dienst die het dak goed zullen bekijken om te kijken naar de beste en kostengunstige manier om uw dak te repareren. Bij Elegast hebben wij reeds vele dakreparaties bij bedrijven uitgevoerd, ongeacht of dit nieuwe of oude panden betrof. 

Elegast dakdekkers maken uw bedrijf klaar voor de toekomst

Voor onze dakreparaties en dakrenovaties maken wij gebruik van de beste materialen. Ook kunnen wij vezelcement golfplaten vervangen en leggen, afhankelijk van uw wensen. Het is bij Elegast ook mogelijk om een dakinspectie te doen om zo uw toekomstige kosten voor het dak in kaart te brengen. Aan de hand daarvan wordt tezamen met u gekeken wat de beste optie is: de beschadiging repareren of kiezen voor een dakrenovatie. Bij Elegast krijgt u professionele en betrouwbare begeleiding zodat het dak van uw bedrijf en uw bedrijf klaar zijn en blijven voor de toekomst. Informeer nu naar de mogelijkheden en kosten!

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: