Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Elegast is vooraanstaand op het gebied van Eternit golfplaten

Bij Elegast Dak en Gevel bent u aan het juiste adres voor Eternit golfplaten. Deze dakbedekking wordt veelal gebruikt in de industriële-, utiliteits-, argrarische- en woningsector en ons principe van duurzaam ondernemen wordt hiermee gewaarborgd.

Op zoek naar eternit golfplaten?
Naast leverancier zijn wij tevens verwerker  van Eternit golfplaten.  Heeft u een golfplaten dak wat aan vervanging toe is, dan bieden Eternit golfplaten een duurzame en verantwoorde oplossing.

Naast de golfplaten worden ook de accessoires geleverd, waardoor wij een totaal pakket op het gebied van Eternit golfplaten kunnen aanbieden en leveren. De platen zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen waardoor geen enkel dak een opgave voor ons hoeft te zijn. We zijn immers specialist in het bekleden van industriële daken en gevels en dat willen we graag bewijzen.

Contact opnemen of offerte ontvangen?
Heeft u een industrieel dak wat aan vervanging toe is, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts komen graag bij u op locatie voor het maken van een analyse en de mogelijkheden worden vrijblijvend met u doorgenomen.
 

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: