Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Industri√ęle dakwerken

Industriële dakwerken door echte vakmannen

Het dakwerk van industriële gebouwen moet goed onderhouden worden. Veroudering, barre weersomstandigheden en vuil kunnen anders zorgen voor lekken en scheuren in het dak. Dit kan weer schade aan uw machines of ongelukken op de arbeidsvloer veroorzaken.

Elegast Dak en Gevel maakt een einde aan beschadigde daken. Dit doen we het liefst vóórdat er schade ontstaat, zodat de gevolgen het kleinst zijn. Door tijdig onderhoud aan uw industriële dak is schade te voorkomen. Als het helaas al te laat is, dan kunnen we beschadigde daken echter ook snel en vakkundig repareren en renoveren.

Industriële dakwerken door Elegast Dak en Gevel

Neemt u bij ons industriële dakwerken af, dan stellen wij ons flexibel op ten opzichte van uw planning. U kunt uw werkzaamheden dus gewoon voortzetten of plannen rondom de renovatie of nieuwbouw dakbedekking heen.

Daarnaast hechten we veel waarde aan veiligheid. We voldoen niet alleen aan onze eigen veiligheidsnormen, maar ook aan die van uw bedrijf. Kwaliteit verliezen we daarbij natuurlijk niet uit het oog.

Door uw industriële dakwerken af te nemen bij Elegast Dak en Gevel, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Industrieel dakwerk door ervaren vakmannen
  • Al uw dakonderhoud, -renovatie en -nieuwbouw in één
  • Goed bereikbaar en een snelle service
  • Stevige en veilige daken gemaakt volgens de nieuwste daktechnieken
  • Mogelijkheden binnen ieder budget
  • Referenties mét foto's

Bent u geïnteresseerd in onze industriële dakwerken of in een van onze andere diensten? Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan >>. U kunt natuurlijk ook rustig verder kijken op onze website. Ook bij vragen of voor meer informatie kunt u bij ons terecht.

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: