Klanten over ons

Industriële dakwerken

Elegast Dak en Gevel is een specialist op het gebied van industriële dakwerken. U kunt ons met alle vertrouwen inschakelen voor het plaatsen van een nieuw dak, dakrenovatie of bardage werken van onder andere bedrijfshallen, magazijnen, opslagloodsen, werkplaatsen en andere industriële dakwerken.

Industriële dakwerken efficiënt laten plaatsen

Heeft uw dak een renovatie nodig? Of wilt u een nieuw dak laten plaatsen? Voor alles op het gebied van industriële dakwerken schakelt u Elegast Dak en Gevel in. Wij weten namelijk dat het voor u heel belangrijk is dat uw productieproces door kan draaien tijdens het plaatsen of renoveren van uw dak. Daarom beginnen we bij de sloop van uw dak al meteen met de opbouw van het nieuwe. We kunnen op één dag 500 m2 dak verwijderen, en dit op dezelfde dag weer terugleggen. Op deze manier ondervindt uw productieproces zo min mogelijk overlast van onze industriële dakwerken.

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin

Waterdichte afsluiting

‘s Nachts zorgen we er ook altijd voor dat uw dak waterdicht afgesloten wordt. Op die manier hoeft uw loods, werkplaats of magazijn niet ontruimd te worden en kan uw productieproces gewoon doorgaan. Daarom schakelt u ons in voor uw industriële dakwerken. U kunt voor meer informatie vrijblijvend en online een offerte aanvragen of bellen naar +31(0)77 308 15 20.

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in