Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Vezelcement golfplaten

Vezelcement golfplaten zijn een samenstelling uit cement, cellulose vezels, zand en water. Deze worden voornamelijk gebruikt voor de industriële sector, en dan vooral bij werkplaatsen met een hoge luchtvochtigheid. Tevens zijn deze golfplaten erg bekwaam in de agrarische sector, onder andere bij stallen, maneges en grote loodsen. Elegast is al jarenlang specialist in het plaatsen en renoveren van vezelcement golfplaten. Wenst u een nieuw vezelcement dakwerk of een renovatie hieraan? Wij leveren en plaatsen golfplaten in zowel industriële complexen als de agrarische- en woonsector.

Waarom vezelcement golfplaten?

Uw dak met vezelcement golfplaten laten leggen, biedt enorm veel voordelen voor uw bedrijf. De platen zijn dampdoorlatend, waardoor het adequaat is voor bedrijven met onaangename of agressieve luchtjes. Daarentegen zijn ze waterdicht, vochtbesteding en bestand tegen vele weersomstandigheden. Door het vezelcement dempen harde geluiden van buiten, bijvoorbeeld door zware regenbuien. Hierdoor zult u of uw vee te allen tijde stilte ervaren. Bovendien stroomt het water gemakkelijk via het golvend profiel van de golfplaten af. Hierdoor zult u verder geen last ervaren van eventueel stilliggend water.

De golfplaten hebben een lange levensduur, waardoor het langer meegaat dan de meeste andere industriële daken. Daarbij is het onderhoudsvrij en gemakkelijk te bewerken. Uiteindelijk bespaart u in de loop der jaren een hoop extra kosten.

Vezelcement golfplaten Eternit laten leggen

Zijn de golfplaten van uw bedrijf, stal of iets dergelijks aan vervanging toe? Of overweegt u vezelcement golfplaten te laten leggen? Elegast is dé expert onder de daken. Wij werken uitsluitend met producten van topkwaliteit en veiligheid staat hoog in het vaandel. Ons productieproces is goed georganiseerd, zodat u zo min mogelijk gehinderd wordt tijdens onze uitvoering. Twijfelt u over de uitstraling van uw bedrijf? Onze golfplaten zijn leverbaar in diverse kleuren. Hierdoor kunt u een harmonisch geheel met de rest van uw bedrijf of platteland vormen.

Wilt u meer weten over vezelcement golfplaten? Neem dan contact met ons op. Naast het plaatsen en renoveren van deze golfplaten, vervangen wij ook asbestgolfplaten.

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: