Klanten over ons

Dakinspectie door Elegast

Twijfelt u aan de staat  van het dak van uw magazijn, fabriek, loods, werkplaats of bedrijfshal?   Is uw dak oud, hebt u lekkages gesignaleerd of misschien stormschade gehad? Liggen er asbestdaken - golfplaten op? Laat vrijblijvend en kosteloos een vakkundige dakinspectie uitvoeren. Elegast biedt reële en professionele informatie over de staat van uw dak.

Vrijblijvende inspectie van uw dak

Wij kunnen onderhoudswerken en dakinspecties aanbieden. Hierbij verkrijgt u meer informatie over de conditie van uw dak. Is er daadwerkelijk sprake van slijtage door ouderdom, lekkages of gevaar in de vorm van verweerde asbestdaken, dan adviseren we u omtrent eventuele mogelijkheden voor uw dak.  Geheel vrijblijvend kunnen wij eventuele kosten in beeld brengen zodat u voeding heeft om uw budgetten voor de komende jaren vorm te geven. 

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin

Totaalservice dakinspectie

Waaruit uw dak ook bestaat, een vakkundige inspectie is altijd aan te bevelen. Elegast is expert in het vakkundig, snel en efficiënt vernieuwen van complexe en grote industriële, hellende daken. Door ons professioneel team kunnen wij de werkzaamheden al vaak binnnen één dag verzorgen, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt.

Laat uw dak inspecteren wanneer uw dak:

  • Uit asbest bestaat;
  • Ernstige beschadigingen vertoont;
  • Wind- of stormschade heeft;
  • Roestvorming heeft;
  • Waterschade heeft bij waterinfiltratie door verstoppingen of lekkages.

Kom niet voor verrassingen te staan

Als ondernemer wilt niet voor verrassingen komen te staan omtrent hoge kosten aan uw dak. Jaarlijkse inspectie en onderhoud kunnen u inzicht geven en onnodige kosten voorkomen. Ons onderhoudsteam kan dit voor u verzorgen. Wij brengen hierbij uw dak in kaart en stellen een meerjarig onderhoudsplan op. Neem vrijblijvend met ons contact op dan kunnen wij met u de mogelijkheden bespreken.

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in