Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Onderdaken voor zonnepanelen

Goed onderdak voor zonnepanelen

Daken die een respectabele leeftijd hebben bereikt zijn meestal toe aan vervanging. Vezelcement golfplaten dakbedekking en stalen dakpanelen zijn dragers die grote oppervlakten zonnepanelen met gemak aankunnen. Omdat Elegast tevens leverancier is op het terrein van totale dak- en gevelrenovatie en van nieuwbouwdaken en -gevels bent u verzekerd van een duurzaam resultaat. Zo bent en blijft u altijd goed onder dak.

Asbestverwijdering voor een goed onderdak

Duitsland
Duitsland wordt wel de zonne-economie van de wereld genoemd en dat is niet voor niets. In Duitsland is een succesvol systeem van slimme subsidies ingevoerd, waardoor aanbieders van groene stroom geld kunnen verdienen. Inmiddels hebben meer dan 300.000 huishoudens en bedrijven in Duitsland ’groene’ energiesystemen geïnstalleerd.Het resultaat mag er wezen: ca 20 procent van alle energie in Duitsland wordt opgewekt uit groene bronnen.
De Duitse wetgever heeft bepaald dat deze zonnepanelen alleen op asbestvrije daken gemonteerd mogen worden. Overweegt u een investering in zonnepanelen, dan betekent dat voor u dat u op zoek moet naar -letterlijk- een goed onderdak voor deze panelen.

België
Niet alleen onze oosterburen maar ook de Belgen hebben kunnen profiteren van subsidies van de Vlaamse overheid. Hierdoor hebben vele Vlaamse bedrijven kunnen zonnepanelen geplaatst. Doordat de stroom ter plaatse wordt geproduceerd zijn er geen transport -en distributiekosten. Hierdoor wordt de energiefactuur een stuk goedkoper. Een prachtige win-winsituatie die Elegast Dak en Gevel u graag persoonlijk uitlegt.

Internationaal gecertificeerde asbestverwijderaar

Asbestsanering
Elegast Dak en Gevel is dé toonaangevende Nederlandse expert op het vakgebied van industriële asbestsanering. Daarbij zijn wij bewapend met internationale gecertificeerde normeringen met betrekking tot asbestverwijdering, dus óók met het Duitse TRGS519-certificaat, welke voor geheel Duitsland de norm is. Elegast Dak en Gevel is uiteraard ook in het bezit van alle verplichte Vlaamse certificaten.

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: